3D Лампи

1 юни 2019
3D Лампи

   Осветлението е основен и много съществен елемент от интериора на всеки дом. От неговия избор зависи цялостната атмосфера в жилището, както и настроението на неговите обитатели. То може да направи домът ви уютен и приятен или тъкмо обратното – мрачен и подтискащ. Освен практична, осветлението има и декоративна функция.

 

  Една от последните иновации в сферата на осветителните тела е лампата с 3D ефект. Така наречените bulbing lamp всъщност представляват електронни лампи, които пресъздават 3D изображение. Със своята ефектна визия те са нестандартна декорация за всеки дом.

 

  Разнообразие от уникалните 3D лампи се предлага в онлайн магазина www.decorline.bg. Осветителните тела могат да поддържат 7 различни цвята като в зависимост от избрания цвят се променя и атмосферата в помещението. Има и опция за редуване на различните цветове. Лампите са изработени от основа от шприцована пластмаса, на която се поставя елемент от плексиглас. Предлага се голямо разнообразие от плексигласови изображения.

 

  Изтънчената визия на иновативните осветителни тела ги прави подходящи за дома, за офиса, както и за подарък. Отлично решение е да ги използвате като нощна лампа. Меката им и деликатна светлина ще придаде спокойна и романтична атмосфера на дома ви.

 

  3D лампите са интересен подарък за малчуганите, които несъмнено ще бъдат впечатлени от триизмерното изображение, което създават. Те са добро решение за детската стая, тъй като не заемат почти никакво място, могат да се захранват от енергиен източник по избор, както и да работят безжично с батерии. Осветителните тела също така могат да бъдат захранвани с обикновено зарядно устройство за мобилен телефон. Не изискват поддръжка, почистват се лесно само с помощта на микрофибърна кърпа.

 

  3D лампите може да намерите в различни размерии в богато многообразие от дизайнерски изображения. Те са наистина впечатляващ елемент за украса на нощното ви шкафче или бюро, както и навсякъде в дома, където искате да внесете нотка загадъчност и елегантност.

Отстъпка!
19 юни 2019

Промокод: LOVESUMMER и ILOVESUMMER

прочети още

цвета на тази година е оттенък на „жив корал“...

прочети още