Есенно равноденствие у Дома

11 ноември 2019
Есенно равноденствие у Дома

  Циганското лято не отстъпва, но естествено е, колкото  и да обичаме слънцето да „адаптираме“ Дома към есенните дни. Това ще го постигнете с есенните тенденции в декорацията, които са хармонични с природата.

 

Желаете пълна промяна у Дома си?

  Есента всъщност е идеалното време. Цветовете и декоративните елементи, които ще присъстват в интериорното пространство, могат да предадат на обстановката всесезонна елегантност. Цветовете на този сезон – крем, кафяво и нотка сиво, позволяват много хармонични и прости комбинации. Тъмните мебели, комбинирани със светли стени са с устойчив дизайн. Същото се отнася и за вълшебния стил – Рустик. Този стил, с ественото и необработеното си излъчване добавят естественост и нотка носталгичност на вашия Дом.

 

Не, само леки промени?

  Много често коренните промени не са по джоба ни или скоро сте направили промени, всичко това не ви пречи да отразите есенната промяна. Тайната се крие в малки, декоративни движения. В допълнение към споменатите по-горе цветове , орнаментите и дрънкулките, съдържащи изсушени цветове на листа, като червен, оранжев или тен, са и по-икономични и могат да бъдат премахнати при желание. Изкуствените цветя, свещи или сухи листа, които можете да приготвите сами за украшение, ще подхождат на вашия Дом.

 

Имате ли отворени пространства?

  Ако имате балкон, тераса, вътрешен двор или градина, трябва да защитите мебелите и растенията си от засилен дъжд, преди да декорирате. Но не е нужно да използвате найлоните, които изобщо не са елегантни. Тази година тенденциите в декорацията включват "ръкави" с есенни цветове, които осигуряват както защита, така и стилен външен вид. Ако не обичате да се прибирате вкъщи, когато времето е студено, можете да направите приятно да седите навън с нагревател, преносима камина или декоративна градинска печка. Не забравяйте олекотените одеяла, съвместими с есенната украса. Можете да използвате LED за осветяване на по-тъмните дни.