Пролетно усещане у дома!

1 май 2019
Пролетно усещане у дома!

  Честита Баба Марта от целия екип! Зимното настроение отстъпва на пролетното, а ние, нямаме търпение това да се случи по-бързо. По традиция, през този сезон се предпочитат пастелните тонове, но цвета на тази година е оттенък на „жив корал“ (living coral). Този позитивен цвят е подходящ както за традициония, така и за моредния стил във вътрешното пространство и само малко количество от него, под формата на покривка или декоративни възглавници ще допренесе за усещане за топлина, уют и промяна.

   Второто нещо, за което се сещаме са пролетните цветя и клонките с нежни цветчета. Ако сте избрали модерния коралов цвят за вашия текстил, то тогава на белите кокичета и лалета, аранжирани в стъклени вази. Ако желаете по-кънтри усещане, ги поставете в бурканчета, завързани с конопени панделки. 

  На последно място, но не и по важност, изберете декоративен елемент, с който да изразите своята индивидуалност. В Декорлайн ще откриете многобройни декоративни пана, с които ще постигнете този ефект. Напомняме, че в екипа имаме интериорен и графичен дизайнер, който владее и умело използва четирите златни правила на дизайнерите: контраст, повторение, подравняване и групиране.

  Ако искате и вие да използвате златните правила, но не знаете как, свържете се с нас, пращайте ни снимки и ние ще ви помогнем с избора, защото нищо не трябва да попада случайно във вашия Дом!

 

Отстъпка!
19 юни 2019

Промокод: LOVESUMMER и ILOVESUMMER

прочети още
3D Лампи
1 юни 2019

Една от последните иновации...

прочети още