Стенна галерия

14 октомври 2019
Стенна галерия

     Този понеделник ще поговорим за стенните галерии. Те могат да бъдат разнообразни по вид. От фотографии до произведения на изкуството. Принципно няма конкретни правила, но има някои особености, които е добре да се спазват, за една хармонична и впечатляваща подредба на декоративните елементи.

     Започнете с определяне на стила. Тук е мястото да изразите своя индивидуален стил и предпочитания, можете дори да използватв корици от любимите ви списания - изборът е Ваш! : )

     Предпочитате еклектичен стил?
Спазвайте правилото на еднаквите рамки. Те трябва да бъдат едни и същи по цвят и стил, а за още по-артистично излъчване, с разнообразен размер.

     Умеете да комбинирате кръгли и квадратни рамки?
Това е чудесно! Един малък съвет от нас - не забравяйте въображаемите граници, добре е декоративните елементи да образуват правоъгълник.

     Боите се, че ще изглежда натруфено?
Нашия съвет - използвайте широко паспарту!

     След всичко прочетено, ако си казвате “това не е за мен, предпочитам симетричното!” - Добре дошли в клуба ни! : )

За тези от вас, които искат да си направят симетрична стенна галерия, предлагаме ви да комбинирате картини с директен печат на слогани и надписи. Те се предлагат в еднакъв размер и сходен стил. С тях ще изразите своята индивидуалност и ще разчупите визията на стената във офиса или у дома.

Пишете ни за съвет или в случай че имате въпроси.